První speciálka na fasády v ČR
Rozumíme tomu, co prodáváme
Odesílání...
Oboru zateplení fasád se věnujeme přes 20 let. Máme zkušenosti z praxe, nabízíme řešení a vychytané fasádní detaily.
Roman Studený
Technický konzultant
* Hvězdičkou označená pole jsou povinná.
ODPOVĚĎ / 26.09.2019 / Jura
Dobrý den,
s ohledem na rychlost montáže, počet hmoždinek, přídržnost a 0 tepelnou prostupnost Vám doporučuji Fischer ECOTWIST závrtná zápustná hmoždinka s ocelovým šroubem.
Video postup kotvení ZDE.
Při lepení desek na pěnu je vždy nutné izolant dodatečně kotvit.
Pro bungalov postačí 2ks do středu desky, tj. 4ks/m2.
Hmoždinky Vám rádi naceníme a dodáme.
Hezký den. Roman
26.09.2019 / Pavel
Dobrý den, zateplují mi fasádu vatou 160 a když došla chtějí dát dvě 80 na sebe je toto správné řešení?? Děkuji za info
ODPOVĚĎ / 26.09.2019 / Pavel
Dobrý den,
je to řešení opravdu pro malé plochy a nedoporučoval bych takto lepit větší plochy domu.
Vlastnost slepených desek na cementové lepidlo není stějná jako u desky tl.160mm.
Je horší a to s ohledem na tok vodní páry, požární odolnosti a izolační vlastnosti.
Nikde v montážním předpisu se tento postup vrstvení izolantu slepením u výrobců systémů nedoporučuje.
Hezký den. Roman
Kontakty
POPTÁVKA MATERIÁLŮ NA FASÁDU
ZOFI.CZ
ZOFI B2B program
Registrace do ZOFI B2B programu
PŘIHLÁŠENÍ OBCHODNÍKA
Nastavení souborů Cookies
26.09.2019 / Jura
Dobrý den, mám běžnou přízemní novostavbu s podkrovím. Postaveno z broušených děrovaných cihel Porotherm šíře 30cm. Zateplovat chci šedým polystyrenem Styrotherm Plus 70 tloušťky 15cm. Desky hodlám lepit pěnou Ceresit CT 84 Express. Poradíte mi prosím k této skladbě vhodné hmoždinky (s ohledem na poměr cena/výkon), jejich délku, minimální počet, hloubku zapuštění a umístění při kotvení? Předem velice děkuji.