Odesílání...

Koupit

RECENZE ZÁKAZNÍKŮ


Pošlete nám Vaše hodnocení

Jméno *
Příjmení
E-mail *
Číslo objednávky
Vaše hodnocení (1-5, 5=nejlepší) *
Text příspěvku *
 

* Červeně označená pole jsou povinná.

11.12.2019  /  Martina

Vynikající komunikace a rychlost odeslání materiálu. Váš obchod a služby ráda doporučím a i v budoucnu budu využívat.

ODPOVĚĎ  /  11.12.2019  /  Tým ZOFI

Dobrý den, moc děkujeme za doporučenía krásné hodnocení. Vážíme si toho.

Pěkný den přeje ZOFI


11.12.2019  /  Michal

Úžasný přístup, skvělá komunikace, profesionální služby. Doporučuji !

ODPOVĚĎ  /  11.12.2019  /  Tým ZOFI

Dobrý den, děkujeme za krásné hodnocní. Jsme rádi že jste byl takto spokojen.

Pěkný den přeje tým ZOFI


11.12.2019  /  Jaroslav

Vynikající jak komunikace tak rychlost odeslání materiálu. Váš obchod a služby doporučím a i v budoucnu ho využiji pro nákup materiálu.

ODPOVĚĎ  /  11.12.2019  /  Tým ZOFI

Dobrý den, jsme moc rádi že jste byl takto se vším spokojen a budeme se těšit na další spolupráci. Děkujeme a přeje pěkný den.

Tým ZOFI


11.12.2019  /  Vašek

Úžasný přístup, skvělá komunikace, profesionální služby. Doporučuji !

ODPOVĚĎ  /  11.12.2019  /  Tým ZOFI

Dobrý dne, děkujeme za využití našich služeb a opravdu krásné hodnocení.

Pěkný den přeje tým ZOFI


11.12.2019  /  Lukáš

Plná spokojenost jak s přístupem, tak komunikací a dodáním zboží. Za rok a půl stavění svépomocí jedna z mála dodavatelských firem, která si zákazníka váží. Děkuji

ODPOVĚĎ  /  11.12.2019  /  Tým ZOFI

Dobrý dne,

děkujeme za pěkné hodnocení a využití našich služeb. Máte právdu, zákazník je u nás na prvním místě a o to více nás těší, když je někdo takto spokojen. 

Přejeme pěkný den,

Tým ZOFI


11.12.2019  /  Martin

Plná spokojenost. Komunikace a přístup, na té nejvyšší úrovni. Jen doporučuji a v příštím roce pouze s touto firmou.

ODPOVĚĎ  /  11.12.2019  /  Tým ZOFI

Dobrý den, Vaše nadšení z našich služeb nás opravdu těší. Moc za něj děkujeme. Na další spolupráci se těšíme.

Pěkný den přeje tým ZOFI.


11.12.2019  /  Ivo

Rychle vyřízeno i dodáno. Dobrá práce.

ODPOVĚĎ  /  11.12.2019  /  Tým ZOFI

Dobrý den, Děkujeme a přejme pěkný den.

Tým ZOFI


11.12.2019  /  Pavel

Super přístup, umí dobře poradit: nemusel jsem platit poštovné a zboží jsem si vyzvedl v našich nejbližších stavebninách DEK. Děkuji

ODPOVĚĎ  /  11.12.2019  /  Tým ZOFI

Dobrý den, jsme rádi že jste u nás našel odpověď na Vaše dotazy a nakoupil vše potřebné, teší nás to a děkujeme za důvěru.

Pěkný den přeje tým ZOFI.


14.10.2019  /  David

Velmi ochotný a profesionální přístup. E-shop má velmi příznivé ceny, určitě zde budu nakupovat i materiál na zateplení domu. Děkuji Urban.

ODPOVĚĎ  /  14.10.2019  /  Tým ZOFI

Dobrý den pane Urban, Moc si Vážíme Vaší důvěry a využití našich služeb. Jsme moc rádi že jste byl s nákupem u nás takto spokojen.

Pěkný den přeje ZOFI


14.10.2019  /  Vicherek

Skvělý přístup. Děkuji moc a doporučuji

ODPOVĚĎ  /  14.10.2019  /  Tým ZOFI

Dobrý den pane Vicherek, děkujeme za využití našich služeb a pěkné hodnocení

Pěkný den přeje ZOFI


14.10.2019  /  BANOSTAV-SB s.r.o.

Rychlá komunikace a odeslání objednaného zboží.

ODPOVĚĎ  /  14.10.2019  /  Tým ZOFI

Dobrý den, děkujeme za důvěru a využití našich služeb.

Pěkný den přeje ZOFI


14.10.2019  /  Hana

Vše proběhlo tak jak má

ODPOVĚĎ  /  14.10.2019  /  Tým ZOFI

Děkujeme paní Müllerová,

jsme rádi, že vše proběhlo podle představ.

Pěkný den přeje ZOFI


14.10.2019  /  Siegl

Skvělá komonikace i rychlost dodávky. Doporučuji

ODPOVĚĎ  /  14.10.2019  /  Tým ZOFI

Dobrý den pane Siegl,

děkujeme za Vaše hodnocení a využití našich služeb,

pěkný den přeje ZOFI


27.09.2019  /  Radek

Čerpal jsem rady na Youtube ve videích pana Studeného a následně provedl objednávku na jeho eshopu. Jednal jsem i telefonicky s paní Dagmar Studenou, která byla velice milá a vstřícná. Dokázala rovněž odborně poradit a najít východiska. Zboží dorazilo v domluvený den a čas. Za mě tuto společnost doporučuji.

ODPOVĚĎ  /  27.09.2019  /  Tým ZOFI

Dobrý den, jsme moc rádi če jste čerpal informace z našich videí a našel u nás vše potřebné informace k zateplení Vašeho domu. Děkujem za využití našich služeb a důvěru v ZOFI.

Pěkný den přeje tým ZOFI


26.09.2019  /  Jakub

Musím konstatovat že lepší obchod neznám, kde vám odborně a ochotně poradí. Zboží a to veškeré mají za super ceny. Velmi kladně také hodnotím instruktážní videa pana Studeného která mi moc pomohla. Zboží objednané na poslední chvíli dokáží doručit zdarma a více než včas tímto děkuji p. Studené za péči a trpělivost kterou mi věnovala.Dokonce když sem objednal zboží tak ke mě přijede i technik na konzultaci a instruktáž ikdyž fasádu budu dělat svépomocí tímto děkuji panu Pěnicovi. No abych to uzavřel hodnocení 5 hvězdiček je málo, ale víc nemohu. Děkuji Kolařík

ODPOVĚĎ  /  26.09.2019  /  Tým ZOFI

Dobrý den pane Kolaříku,

tak to nás opravdu těší a zároveň nás to dále motivuje do dalšího rozvoje našeho obchodu, marketingu a celkového ZOFI poslání :) Děkujeme za důvěru a využití našich služeb.

Pěkný den přeje ZOFI


26.09.2019  /  Karel

Spokojen, na jednom místě jsem si objednal potřebný sortiment, přehledné stránky, komunikace a rychlé dodání.

ODPOVĚĎ  /  26.09.2019  /  Tým ZOFI

Dobrý den,

moc děkujeme za Vaše  hodnocení a za nákup v našem eshopu.

Pěkný den přeje ZOFI 


24.09.2019  /  Jan

Profesionální přístup, vstřícnost a rychlost, prostě Zofi fasády. Kéž by stejně fungovaly i jiné e-shopy. Děkuji a doporučuji.

ODPOVĚĎ  /  24.09.2019  /  Tým ZOFI

Dobrý den pane Pavlík,

moc děkujeme za Vaše hodnocení a jsme moc rádi, že na Vás náš tým udělal takový dojem. Vážíme si toho.

Pěkný den přeje ZOFI 


24.09.2019  /  Jan

Děkuji za vaše služby. V budoucnu opět využiji

ODPOVĚĎ  /  24.09.2019  /  Tým ZOFI

Dobrý den pane Šajbidor,

taky děkujeme za důvěru, využití našich služeb a pěkné hodnocení. Na budoucí spolupráci se budeme těšit.

Pěkný den přeje ZOFI 


24.09.2019  /  Jakub

Musím konstatovat že lepší obchod neznám, kde vám odborně a ochotně poradí. Zboží a to veškeré mají za super ceny. Velmi kladně také hodnotím instruktážní videa pana Studeného která mi moc pomohla. Zboží objednané na poslední chvíli dokáží doručit zdarma a více než včas tímto děkuji p. Studené za péči a trpělivost kterou mi věnovala.Dokonce když sem objednal zboží tak ke mě přijede i technik na konzultaci a instruktáž ikdyž fasádu budu dělat svépomocí tímto děkuji panu Pěnicovi. No abych to uzavřel hodnocení 5 hvězdiček je málo, ale víc nemohu. Děkuji Kolařík

ODPOVĚĎ  /  24.09.2019  /  Tým ZOFI

Dobrý den pane Kolaříku,

tak to nás opravdu těší a zároveň nás to dále motivuje do dalšího rozvoje našeho obchodu, marketingu a celkového ZOFI poslání :) Děkujeme za důvěru a využití našich služeb.

Pěkný den přeje ZOFI


24.09.2019  /  Alena

Ochotný a vstřícný přístup p.Studené při objednávce.Rychlost dodání zboží. Děkuji za poskytnuté služby, Váš obchod jednoznačně doporučuji.

ODPOVĚĎ  /  24.09.2019  /  Tým ZOFI

Dobrý den paní Šťastná,

děkujeme Vám za krásné hodnocení. Jsme za to opravdu rádi. 

Pěkný den přeje ZOFI 


24.09.2019  /  Josef

Nenácházím nic, co by se dalo vytknout. Na základě svého nákupu mohu dát této firmě jen to nejlepší hodnocení. Přeji ať se i nadále daří.

ODPOVĚĎ  /  24.09.2019  /  Tým ZOFI

Dobrý den pane Kotrc,

děkujeme za Vaše hodnocení a přání. Vážíme si toho. 

Pěkný den přeje ZOFI 


24.09.2019  /  Michal

Naprostá spokojenost, velmi rychlé jednání a vstřícný přístup. Děkuji a všem vřele doporučuji.

ODPOVĚĎ  /  24.09.2019  /  Tým ZOFI

Dobrý den pane Krajbych

jsme rádi, že jste byl se vším spokojen. Děkujeme za Vaše doporučení.

Pěkný den, ZOFI


24.09.2019  /  Kateřina

Velice rychlé vyřízení objednávky, výborná komunikace s obchodem. Výborný i řidič. Mohu doporučit, jsme velice spokojeni

ODPOVĚĎ  /  24.09.2019  /  Tým ZOFI

Dobrý den,

z vaší reakce máme upřimnou radost a moc si toho vážíme. Děkujeme za využití našich služeb.

Pěkný den přeje ZOFI 


24.09.2019  /  Michael

Vše nad moje očekávání. Rychly termín dodání za super ceny. Super komunikace. Naprostá spokojenost. Můžu všem vřele doporučit

ODPOVĚĎ  /  24.09.2019  /  Tým ZOFI

Dobrý den pane Beneš,

děkujeme Vám za krásné hodnocení, opravdu nás to těší.

Pěkný den přeje ZOFI


24.09.2019  /  Jan

Opětovně jsem využil služeb obchodu zateplení fasád. Komunikace, rychlost vyřízení objednávky a zejména perfektní přístup pracovníků eshopu a to vše završeno příznivou cenou, mi ani nedalo jinou možnost. Děkuji moc za perfektní obchod. Mohu jen a jen doporučit.

ODPOVĚĎ  /  24.09.2019  /  Tým ZOFI

Dobrý den pane Hemr.

jsme moc rádi, že jste opět využil naše služby a budeme rádi, když tomu tak bude i v budoucnu. Moc si toho vážíme a budeme se na další spolupráci těšit.

Pěkný den přeje ZOFI


24.09.2019  /  Zdeněk

ZOFI FASÁDY mohu vřele doporučit. Výborná spolupráce a ochota paní Studené domluvit se i na nestandardním postupu objednávky mě opravdu potěšila. Navíc cena materiálu je asi nejpříznivější oproti ostatním eshopum. Objednaný materiál dorazil v pořádku v domluvený den od dvou výrobců krátce za sebou. Takže byl prostor na vykládku aniž by se na místě motali v jeden okamžik dva dopravci. Dodávka materiálu byla perfektní. Pokud bude v budoucnu potřeba, znovu využiji služeb ZOFI FASÁD. Děkuji.

ODPOVĚĎ  /  24.09.2019  /  Tým ZOFI

Dobrý den,

moc děkujeme za Vaše hodnocení a za nákup v našem eshopu.

Pěkný den přeje ZOFI

Celkem: 76 záznamů   /   Strana:

12

E-mail:
Tel.: +420 800 46 46 46

KONTAKTY
FASÁDNÍ CENTRA
RECENZE ZÁKAZNÍKŮ

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

V pořádku
DOSTUPNOST ZBOŽÍ

Barbora Blatná

blatna@zofi.cz
+420 774 018 408






 

Hodnocení zákazníků e-shopu

100 %

zákazníků doporučuje nákup v e-shopu

Celkové hodnocení