Odesílání...

Koupit

svět fasádních materiálů

RECENZE ZÁKAZNÍKŮ


Pošlete nám Vaše hodnocení

Jméno *
Příjmení
E-mail *
Číslo objednávky
Vaše hodnocení (1-5, 5=nejlepší) *
Text příspěvku *

* Hvězdičkou označená pole jsou povinná.

22.06.2022  /  Jan

Kvalitní zboží, rychlé dodání, maximální spokojenost.doporucuji


21.06.2022  /  Petr

Vše došlo v pořádku. Dobrá komunikace. Velká spokojenost.????


21.06.2022  /  Luboš


19.06.2022  /  Roman

Všechno proběhlo rychle a v pořádku, velmi dobře ceny produktu.


17.06.2022  /  Petr

Vše ok, velká vstřícnost, určitě příště nakoupím opět.


15.06.2022  /  Hanka

Rychlé doručení a výborná komunikace


14.06.2022  /  Libor

Doručení zboží velmi rychlé třetí den od objednávky..., i když se jednalo o dlouhé fasádní lišty,tak zboží nezkutečne době
profesionalně zabalené.Vynikajici komunikace jak po netu,tak po telefonu.


14.06.2022  /  Josef

Velmi rychlé dodání zboží, dobře zabalené????


14.06.2022  /  Jaroslav

nakupoval jsem zde již podruhé.
velký sortiment
dobrá komunikace

Doporučuji všem


12.06.2022  /  Miroslav

Vše proběhlo v pořádku, nabízené produkty byly opravdu skladem, rychlé odeslání! Děkuji a doporučuji všem


10.06.2022  /  Jan

veliká spokojenost. Pan David Medek, vyřizoval velice proaktivně celý proces zakázky d ozdárného konce. opravdu dlouho jsme se nesetkal s tak osobním přístupem. Za mě 1000% spokojenost. díky


09.06.2022  /  Stanislav

Dobrý den, chtěl bych poděkovat p. VYHLÍDALOVÉ za skvělou práci, rychlost a rady. Vše vyřídila obratem. Je úžasný jak podle hlasu mladá slečna, paní má energie. Poradila mi se zateplovákem. Doporučila lepidlo, hmoždinky. Byl problém s lepidlem a neváhala a druhý den bylo lepidlo nové. Prostě PARÁDA. Takový lidi jsou potřeba. A abych nezapomněl odpověděla mi ve večerních hodinách a o víkendu taky. Prostě mimo pracovní dobu stále připravená poradit a pomoct. Opravdu velké DÍK... Takových lidí je opravdu hodně málo. Těším se na další spolupráci. DÍKY PETRÁŠEK


08.06.2022  /  Luboš


06.06.2022  /  Tomáš

Rychle dodání a spoustu věcí skladem.


05.06.2022  /  Petr

Vše bez připomínek, tak já má být.


02.06.2022  /  Jakub

Byl jsem maximálně uspokojen Kateřinou Vyhlídalovou. Perfektní komunikace a radost nakupovat! Ještě jednou moc děkuji a doufám, že dostane prémie.


01.06.2022  /  Jaroslav

Rychlost dodání, bezproblémová komunikace, dodávka kompletní. Příznivé ceny. Naprostá spokojenost.


01.06.2022  /  Božena

Rychlé dodání, komunikace perfektní a ochota vše vysvětlit a překontrolovat zda je objednávka v pořádku


01.06.2022  /  Jan

Objednávka byla zrušena, ale věřím, že kvalitní zboží v tomto obchodě je. Rád se sem vrátím pokud se to příště bude hodit.


31.05.2022  /  Patrik


27.05.2022  /  Pavel

rychlí, ochotní, profesionální a hlavně zavolají :)


26.05.2022  /  Přemysl


22.05.2022  /  Sandra

Spokojenost u kazde objednavky. Vse je rychle, vzdy volaji, kdy je pripraveno. A ceny maji nejlepsi v Olomouci.


22.05.2022  /  Lada

rychlé,perfektní všem doporučuji


18.05.2022  /  Pepa

Vše naprosto v pořádku. A veliká ochota poradit zákazníkovi. Doporučuji


12.05.2022  /  Petr

Vše v naprostém pořádku,super komunikace, doporučuji.

ODPOVĚĎ  /  12.05.2022  /  Tým ZOFI

Dobrý den,

děkujeme Vám za doporučení a nákup u nás v ZOFI.

Pěkný den přeje celý náš tým.


12.05.2022  /  Anna

Po dlouhé době jsem narazila na opravdu profi firmu!
Komunikace, vstřícnost, rychlost jednání i dodání - všechno TOP.
Děkuji !!!

ODPOVĚĎ  /  12.05.2022  /  Tým ZOFI

Dobrý den,

my děkujeme Vám za důvěru, nákup a krásné hodnocení. Budeme rádi, když se k nám budete dále vracet. 

Pěkný den přeje tým ZOFI


11.05.2022  /  Michaela

Nebyl to první nákup a myslím že ani poslední. Velice oceňuji komunikaci obchodu, především paní Vyhlídalovou. Nejrychlejší možné dodání, dobré ceny. Jen škoda, že řidiči přivážející těžké zásilky nemají potřebné vybavení pro lepší manipulaci a umístění na potřebné místo. Ale to je spíše problém dopravní společnosti. Jinak fotku Zofi doporučujeme.

ODPOVĚĎ  /  11.05.2022  /  Tým ZOFI

Dobrý den,

děkujeme Vám za využití našich služeb a super hodnocení. Jsme rádi, že se k nám vracíte a těšíme se na další spolupráci. Paní Vyhlídalové Vaši recenzi předáme :)

Pěkný den přeje tým ZOFI


11.05.2022  /  Jiří

Pohoda, objednané zboží došlo ukrutně rychle! :)
Pecka!

ODPOVĚĎ  /  11.05.2022  /  Tým ZOFI

Dobrý den,

tak to nás opravdu těší a děkujeme Vám za skvělé hodnocení a nákup.

Pěkný den přeje tým ZOFI


10.05.2022  /  Helena

Naprostá spokojenost - rychlé dodání, příznivé ceny. Zofi fasády s.r.o. budu doporučovat všem svým známým.

ODPOVĚĎ  /  10.05.2022  /  Tým ZOFI

Dobrý den,

máme z Vaší recenze velkou radost. Moc si toho vážíme a děkujeme Vám za to.

Pěkný den přeje tým ZOFI


10.05.2022  /  Jan

To že lžete na eshopu že máte zboží skladem a někde ho objednáváte je hnus,dále chcete zalohovou fakturu ve 100% a ještě na to čekám 10 dní.U Vás už nikdy

ODPOVĚĎ  /  10.05.2022  /  Tým ZOFI

Dobrý den,

objednal jste si parapety, které jsou dodávány na miru v mm rozměrech, produkt tedy podléhá zakázkové výrobě. Na eshopu je jasně uvedeno, že produkt je skladem u výrobce/dodavatele a běžný termín dodání je cca 1 týden (tento termín se může prodloužit v závislosti na charakteru objednávky, nebo výpadku materiálu u výrobce). 

Vše vždy uvádíme přímo u produktů:

 

Nebo ná stránce Skladové dostupnosti: https://eshop.zofi.cz/skladove-dostupnosti

Z naší strany je tedy vše pravdivé a nelžeme tak jak píšete.

Pěkný den přeje tým ZOFI

 


08.05.2022  /  Miroslav


08.05.2022  /  František

Protože se objednávka týkala polystyrenu, je blokována a vyčkává se, jestli bude někdy v příštích letech polystyren ještě někdo vyrábět. Takže jednou týdně volám, abych se pozdravil s vaší pracovnicí u telefonu a snad se jednou objednávka stane reálnou, a snad dřív, než mi vypadají všechny zuby. Zatím jich mám 32, ale jeden už má na mále. Bohužel, dokud nebudu mít polystyren, nemám odvahu kupovat vše ostatní k tomu potřebné, takže další objednávku vytvořím, až tahle dorazí.

ODPOVĚĎ  /  08.05.2022  /  Tým ZOFI

Dobrý den,

mrzí nás Vaše hodnocení, ale se situací ohledně polystyrenu nejsme schopni moc ovlivnit. Na eshopu bylo jasně uvedeno, že jsou objednávky na EPS izolace pozastaveny, krom naší vlastní zásoby v Olomouci. Větší zakázky na objednání u dodavatele jsou momentálně problémové.

Ostatní sortiment ke kontaktnímu zateplování jako jsou lepidla, omítky, penetrace, fasádní profily, hmoždinky a další příslušenství držíme běžně skladem v Olomouci v dostatečném množství, takže nemusíte mít strach s odesláním Vaším objednávky.

Přejeme Vám pěkný den, tým ZOFI


06.05.2022  /  Stanislav

Objednane zbozi bohuzel jiz nebylo skladem.
Rychle vsak bylo nabidnute jine zbozi a dorazilo do druheho dne. Skvely pristup k zakaznikum

ODPOVĚĎ  /  06.05.2022  /  Tým ZOFI

Dobrý den,

jsme rádi, že i když nebylo zboží zrovna skladem tak Vám alternativa vyhovovala a vše klaplo. Moc Vám děkujeme za super hodnocení a budeme se těšit na další spolupráci.

Pěkný den přeje tým ZOFI.


29.04.2022  /  Martina

Skvělý přístup, odborné poradenství.

ODPOVĚĎ  /  29.04.2022  /  Tým ZOFI

Dobrý den,

děkujeme Vám za hodnocení a nákup u nás. Moc si toho vážíme.

Pěkný den přeje tým ZOFI


26.04.2022  /  Petr

Tento e-shop mohu po dvou vyrizenych objednavkach doporucit, objednany material (presneji fasadni polystyren) nebyl samozrejme obratem na pozadi soucasne situace, no coz jsem byl predem upozornen, k me spokojenosti vyrizeno v prijatelnem casovem terminu do dvou tydnu vcetne cenove vyhodne dopravy. Komunikace a spoluprace ze strany pani Vyhlidalove vyborna, profesionalni, pracovat v dnesni dobe v necem jako logistika a ucetnictvi stavebnich materialu musi byt opravdu zivotni zazitek. Prehledne zpracovany e-shop, dobre ceny, za mne v pohode.


25.04.2022  /  Vlastimil

Vše ok


21.04.2022  /  František

100% spokojenost


21.04.2022  /  Alena

Vše proběhlo v pořádku, rychlost dodání objednávky super, dobre ceny.. s eshopem jsem spokojená ???? děkuji


20.04.2022  /  Rudolf

Dobrý den,

mé hodnocení bude jednoduché. U obou mých objednávek jsem se setkal s maximální podporou, vstřícností a profesionalitou firmy Zofi. A protože firmu tvoří lidé, tak si krátce dovolím poděkovat jmenovitě.
Na dotaz ohledně jednoho z produktů mně odpověděl přímo pan Studený, kterému dodatečně velmi děkuji za ochotu poradit. Kromě toho také chválím a doporučuji jeho instruktážní videa! Velmi poučná a nápomocná.
Vše ostatní s naprostou dokonalostí vyřídila paní Vyhlídalová, které mimo jiné patří velké díky i za velmi vstřícnou a laskavou komunikaci.
Zboží pak dovezl ochotný pan Černý a vše v naprostém pořádku předal.
Nicméně poděkování patří jistě i celému týmu Zofi za jejich přístup k zákazníkovi a rychlé vyřízení objednávky. Je vidět, že svojí práci dělají s maximálním nasazením a dobře ji rozumí.

Při rekonstrukci domu, spolupracuji a objednávám z mnoha firem a eshopů, ale s přístupem, jako u Zofi jsem se myslím ještě nesetkal.

Přeji vám mnoho spokojených zákazníků, málo starostí s dodavateli a vše dobré.

Děkuji a budu se těšit na další případnou spolupráci.

S pozdravem R. Jaroš

ODPOVĚĎ  /  20.04.2022  /  Tým ZOFI

Dobrý den pane Jaroši,

Vaše recenze nás všechny opravdu moc mile potěšila a potvrdila nám, že je náš přístup k zákazníkům a celkově obchodu správný. Osobní rady pana Studeného a instruktážní videa moc konkurentů nedělá a vždy nás potěší, když to naši zákazníci dokáží ocenit a víme že jim to opravdu pomáhá. Budeme se toho i nadále držet.

Dále Vám děkujeme za chválu dalších našich kolegů z týmu ZOFI. Kolegyně Kačenka Vyhlídalová je náš poklad a vnáší do stresujícího odvětví stavebnictví klid, jistotu a přátelský přístup, na kterém si zakládáme :) Stejně tak to je i s kolegou Petrem Černým a celým týmem ZOFI. 

Ještě jednou tedy děkujeme za Vaši recenzi, je to pro nás důležité!

Budeme se těšit na další spolupráci a přejeme Vám, ať se Vám rekonstrukce domu a vše další podaří.

S pozdravem

Stanislav Hlobilek
Marketing ZOFI 

a celý tým ZOFI


17.04.2022  /  Josef


14.04.2022  /  Blažej

Dobrý deň

Určite každému koho zaujíma táto téma odporúčím vaše profesionálne služby videá e-shop a poprípade realizáciu.ja som v štádiu plánovania.

Keby každý pristupoval s takou odbornosťou ako vy žiadny objednávateľ by nemal problém aj priplatiť ale toľko neznalých fušerov čo sa nachádza v stavebnom odvetví to je hrozne.

S pozdravom


12.04.2022  /  Petr

Dobry den, zbozi a i informace, kdy bude dostupne, dosud, bohutel, nedorazilo.
Zdravim, P. Krasny

ODPOVĚĎ  /  12.04.2022  /  Tým ZOFI

Dobrý den pane Krásný,

mrzí nás Vaše recenze, ale musíme se k ní vyjádřit. Poptával jste u nás izolační paropropustný polystyren WEBER, u kterého je v současné době pozastaven příjem objednávek. Je to tak i výrazně uvedeno na eshopu. Kolegyně, která Vaši obj. vyřizovala Vás o tom několikrát informovala. S dostupností je to stále stejné, zatím od dodavatelů nemáme informaci, kdy bude možné tento izolant opět objednávat.

Píšete že zboží nedorazilo, ale to je také mylná interpretace. Izolační materiály posíláme vždy až po uhrazení zálohové faktury, ta Vám ale logicky nebyla odeslána, protože WEBER izolace v současné chvílí u nás objednávat nejdou. Žádné zboží Vám tedy zatím nešlo. Naše zákazníky vždy informujeme o přesném datu dodání materiálu.

Věříme, že se situace s dostupností EPS izolantů na trhu výrazně zlepší a určitě Vás o tom následně budeme informovat.

Děkujeme za pochopení.

Stanislav Hlobilek
Marketing eshop.zofi.cz


09.04.2022  /  Marcel

Vše ok.


09.04.2022  /  Jaroslav


03.04.2022  /  Pavel


02.04.2022  /  Petr

Na rozdíl od jiných poskytovatelů jste ve všem dodrželi slovo
a když zboží potřebujete v termínu , tak se to velmi cení. Děkuji


31.03.2022  /  Eva

Velká spokojenost, doporučuji.


24.03.2022  /  Michal

100% spokojenost, rychlost a kvalita


22.03.2022  /  Zdeněk

Po objednání jsem byl během dne telefonicky kontaktován příjemnou slečnou, která mi sdělila, že výše dopravy je bohužel vyšší než dříve a jestli s objednávkou souhlasím nebo ne. Vzhledem k dnešní situaci paliva to chápu a vážím si firmy Zofi, že jsem byl předem informován. Za mě skvělí přístup a spokojenost s objednávkou i její zabalení. Firmu Zofi vřele doporučuji.

Celkem: 291 záznamů   /   Strana:

123456

E-mail:
Tel.: +420 800 46 46 46

KONTAKTY
FASÁDNÍ CENTRA
RECENZE ZÁKAZNÍKŮ

 

Nastavení souborů Cookies

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

DOSTUPNOST ZBOŽÍ

eshop@zofi.cz
+420 800 46 46 46


TECHNICKÉ DOTAZY

info@zofi.cz
+
420 776 188 359


Potřebujete poradit s konkrétním problémem? Zeptejte se v naši DISKUZI

Hledáte dodavatele materiálů nebo realizační firmu? Zadejte nám POPTÁVKU
POPTÁVKA ZATEPLENÍ ZOFI

 

Hodnocení zákazníků e-shopu

96 %

zákazníků doporučuje nákup v e-shopu

21.06.2022 - Luboš

Celkové hodnocení