Odesílání...

Koupit

svět fasádních materiálů

RECENZE ZÁKAZNÍKŮ


Pošlete nám Vaše hodnocení

Jméno *
Příjmení
E-mail *
Číslo objednávky
Vaše hodnocení (1-5, 5=nejlepší) *
Text příspěvku *

* Hvězdičkou označená pole jsou povinná.

12.04.2021  /  Pavel

Kominkace bez problemu objednavku jsem zrusil. Jediny problem ze pisete skladem ale skladem nemate nic. A nejde o to ze by to nekdo zrovna vykoupil. Jen to objednavate po tom co si to nikdo objedna u vas. To pro me neznamena skladem. Uz podle dodani 2 az 4 tydny.

ODPOVĚĎ  /  12.04.2021  /  Tým ZOFI

Dobrý den, moc se omlouváme za komplikace, bohužel situace s polystyrenem je letos složitějí a proto byla i dodávka materiálu takto dlouha. Ohledně skladových dostupností: 80% nabízeného sortimentu máme opravdu SKLADEM u nás v Olomouci, takže tato informace je pravdivá. Ostatní produkty, kde je uvedeno skladem držíme bežně v síti našich dodavatelů, kteří je opravdu bežně skladem mají a je tedy vyřízení obj. rychlé. U méně používaného sortimentu, nebo zboží, kde jse dostupnost na provolání, je jasně uvedeno "NA dotaz" nebo reálná (delší dodací doba). 

Pěkný den přeje ZOFI.


12.04.2021  /  Vladimír

Naprostá spokojenost, jak s jednáním, tak i s doručením. Díky

ODPOVĚĎ  /  12.04.2021  /  Tým ZOFI

Dobrý den, my děkujeme a moc nás těší Vaše hodnocení. Budeme se těšit na další nákup.

Pěkný den přeje ZOFI


11.04.2021  /  Michal

ODPOVĚĎ  /  11.04.2021  /  Tým ZOFI

Dobrý den, děkujeme za hodnocení.

Pěkný den přeje ZOFI


08.04.2021  /  Vladislav

Vše v pořádku, spokojenost!

ODPOVĚĎ  /  08.04.2021  /  Tým ZOFI

Dobrý den, děkujeme za nákup a hodnocení.

Pěkný den přeje ZOFI


07.04.2021  /  Lenla

Již podruhe jsem ze Zofi objednavala a mohu jen doporučit. Velký výber zboží. První dojem kontaktu se zakaznikem je vždy důležitý a velmi ochotna, vstřícná, milá a profesionalní paní Blatná vždy navrhne nejlepší řešení dopravy. Je to proste osoba na pravem místě a zasloužila by si zvednout plat nebo alespoň peknou odměnu. :-) Objednané zboží přijde rychle. Nemam vubec co vytknout. Jsem opravdu velmi spokojena.

ODPOVĚĎ  /  07.04.2021  /  Tým ZOFI

Dobrý den,

máme opravdu radost z takové pěkné recenze. Paní Blatné vše vyřídíme a moc nás těší, že na Vás její komunikace udělala takový pozitivní dojem. Moc Vám za racenzi a nákup u nás děkujeme a budeme se těšit na další budoucí spolupráci.

Pěkný den přeje ZOFI.


07.04.2021  /  David

Nákup super, osobně jsem ho i vyzvedl vše ok. Paní po telefonu strašně příjemná. Určitě nakoupíme znovu.

ODPOVĚĎ  /  07.04.2021  /  Tým ZOFI

Dobrý den, moc Vám děkujeme za krásné hodnocení a nákup u nás. Bude nás těšit, když se k nám budete i nadále vracet. Pěkný den přeje tým ZOFI.


06.04.2021  /  Ivo

Vše super až na to že už dlouho nemáte zátky z černeho polistyrenu a musel jsem je obednat jinde ... možná by neškodilo dělat nějaké množstevní slevy ???? Diky za optani

ODPOVĚĎ  /  06.04.2021  /  Tým ZOFI

Dobrý den, děkujeme Vám za pěkné hodnocení a zpětnou vazbu. Ohledně zátek je to zvláštní protože šedé EPS zátky máme běžně skladem přímo v našem skladu. Muselo tedy dojít k nějakému nedorozumění. Pokud budete chtít poptat větší množství materiálů, tak nám určitě pošlete Vaši poptávku na eshop@zofi.cz a připravíme Vám nabídku na míru. 

Pěkný den přeje tým ZOFI.


05.04.2021  /  Stanislav

Ochotní a nápomocní. Děkuju.

ODPOVĚĎ  /  05.04.2021  /  Tým ZOFI

Dobrý den, děkujeme za hodnocení a jsme rádi že nás takto hodnotíte. Budeme se těšit na další spolupráci. 

Pěkbný den přeje ZOFI


05.04.2021  /  Petr

ODPOVĚĎ  /  05.04.2021  /  Tým ZOFI

Dobrý den, děkujeme za hodnocení.


04.04.2021  /  Jiří

Jsem velice spokojený s rychlostí zaslání zboží i kvalitou. Mohu jen doporučit a děkuji ...

ODPOVĚĎ  /  04.04.2021  /  Tým ZOFI

Dobrý den, děkujeme Vám za doporučení, máme z toho radost. Pěkný den přeje ZOFI


03.04.2021  /  Pavel

Přehledný e-shop, velmi rychlé dodání, pečlivě zabalené zboží, komunikace ohledně způsobu dodání a platby perfektní

ODPOVĚĎ  /  03.04.2021  /  Tým ZOFI

Dobrý den, děkujeme za velice pěkné hodnocení. Vážíme si toho. Pěkný den přeje ZOFI


03.04.2021  /  Miloslav

Rychlost a komunikace při vyřizování zakázky

ODPOVĚĎ  /  03.04.2021  /  Tým ZOFI

Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení. těší nás to. Pěkný den přeje ZOFI


02.04.2021  /  Antonín

Perfektní obchod, jednak mají super poradenství jak na YouTube, tak na telefonu a ceny mají taky nejnižší.

ODPOVĚĎ  /  02.04.2021  /  Tým ZOFI

Dobrý den, moc nás těší, že jsou naše videa nápomocná. Děkujeme za Vaše hodnocení a nákup u nás. Pěkný den přeje ZOFI


29.03.2021  /  Marek

Profesionální přístup, doporučuji. Děkuji

ODPOVĚĎ  /  29.03.2021  /  Tým ZOFI

Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a nákup v ZOFI

Pěkný den.


27.03.2021  /  Pavel

Ochota, rychlost, spolehlivost, děkuji.

ODPOVĚĎ  /  27.03.2021  /  Tým ZOFI

Dobrý den, moc děkujeme za za hodnocení a nákup. Vážíme si toho a těšíme se na další spolupráci.

Pěkný den přeje ZOFI.


26.03.2021  /  Martin

Velice prijemne jednani a domluva, super

ODPOVĚĎ  /  26.03.2021  /  Tým ZOFI

Dobrý den, mockrát děkujeme za pěkné hodnoceníé. Vážíme si toho.

Pěkný den přeje ZOFI


26.03.2021  /  Miroslav

Bez problémů, příjemné jednání a rychlé dodání.

ODPOVĚĎ  /  26.03.2021  /  Tým ZOFI

Dobrý dne, děkujeme za reakci a nákup u nás. Těší nás, že jste byl se vším spokojen.

Pěkný den přeje ZOFI


25.03.2021  /  Jan

Dekuji za prijemnou komunikaci, velmi rychle dodani a hlavne take za videonavody, ktere mi zodpovedely veskere dotazy ohledne reseni detailu pri zateplovani fasady.

ODPOVĚĎ  /  25.03.2021  /  Tým ZOFI

Dobrý den, jsme opravdu rádi, že jste by s komunikací a rychlostí vyřízení spokojen. Těší nás že videa zákazníkům pomáhají. Děkujeme za Váš nákup a hodnocení. 

Pěkný den přeje ZOFI.


25.03.2021  /  Bronislav

ODPOVĚĎ  /  25.03.2021  /  Tým ZOFI

Dobrý den. Děkujeme.

ZOFI


25.03.2021  /  Jan

Bez problémů, rychlé dodání

ODPOVĚĎ  /  25.03.2021  /  Tým ZOFI

Děkujeme za hodnocení a nákup. Budeme se těšit někdy v budoucnu na další spolupráci.

Pěkný den přeje ZOFI


24.03.2021  /  Tomáš

Super obcod, dobré ceny, výborná komunikace, rychlé dodání
zkrátka obchod můžu všem doporučit

ODPOVĚĎ  /  24.03.2021  /  Tým ZOFI

Dobrý den, takovéto hodnocení nám dělá opravdovou radost a moc Vám za něj děkujeme. Děkujeme i za důvěru a nákup u nás. Pěkný dne přeje ZOFI


23.03.2021  /  Tomáš

ODPOVĚĎ  /  23.03.2021  /  Tým ZOFI

Dobrý den. děkujeme.

Pěkný den přeje ZOFI


23.03.2021  /  Míra

ODPOVĚĎ  /  23.03.2021  /  Tým ZOFI

Dobrý den, děkujem za hodnocení.

Přejeme pěkný den. ZOFI


23.03.2021  /  J. Kotlík

Vše OK Perfektní.

ODPOVĚĎ  /  23.03.2021  /  Tým ZOFI

Super, děkujeme Vám za pěkné hodnocení a nákup na eshop.zofi.cz.

Pěkný den přeje tým ZOFI.


22.03.2021  /  Zdenka

Velmi příjemné a ochotné jednání vaší paní, urychlené vyřízení mojí objednávky,
Děkuji

ODPOVĚĎ  /  22.03.2021  /  Tým ZOFI

Dobrý den, těší nás Vaše spokojenost a budeme rádi, když se k nám budete vracet. Děkujeme.

Pěkný den přeje ZOFI.


22.03.2021  /  Pavlína

ODPOVĚĎ  /  22.03.2021  /  Tým ZOFI

Dobrý den. děkujeme za hodnocení. Pěkný den ZOFI


22.03.2021  /  Kamil

S přístupem e-shopu jsem velmi spokojený. Výborná komunikace, objednávka proběhne vždy OK.

ODPOVĚĎ  /  22.03.2021  /  Tým ZOFI

Dobrý den, opravdu nás Vaše hodnocení těší a moc si toho vážíme. Děkujeme za nákup a těšíme se na další spolupráci.

Pěkný den přeje ZOFI


29.01.2021  /  Miloš

Vše super komunikace i dodávky

ODPOVĚĎ  /  29.01.2021  /  Tým ZOFI

Dobrý den, děkujeme za hodnocení a Váš nákup u nás. Budeme se těšit na další spolupráci.

Pěkný den přeje ZOFI.


27.01.2021  /  Radek

Vše super, platba, dodání, komunikace

ODPOVĚĎ  /  27.01.2021  /  Tým ZOFI

Dobrý den,

děkujeme za nákup a recenzi.

Pěkný den přeje ZOFI.


27.01.2021  /  Roman

Velká ochota ze strany ZOFI, řešit jakékoliv dotazy spojené s výběrem a použitím materiálu. Rychlé řešení jakéhokoliv požadavku na dodání materiálu.

ODPOVĚĎ  /  27.01.2021  /  Tým ZOFI

Dobrý den, děkujeme za Váš nákup a hodnocení. Těší nás, že jste byl se vším spokojen.

Pěkný den přeje ZOFI


09.11.2020  /  Jiří

Vážený Zofi týme,

za sebe i za naši rodinu bych vám chtěl poděkovat za skvělé služby při poradenství a dodávce materiálů na naši fasádu. Velice si vážíme vaší ochoty poradit stavebníkům bez ohledu na to, zdali u vás nakupují. Videa a rady od pana Studeného mi velmi pomohly dohlédnout na správné provedení některých detailů. Dále chci poděkovat paní Blatné a Vyhlídalové za rychlé, perfektní a profesionální vyřizování objednávek. Na rozdíl od mnohých jiných dodavatelů s nimi vždy byla příjemná a rozumná domluva. Obě by si mohli otevřít kurz pro zákaznického přístupu, klobouk dolů. Jsem si jist, že za výbornou zákaznickou zkušeností stojí i další členové vašeho týmu, se kterými jsem přímo nemluvil a i jim patří dík. Pokud bych měl něco vytknout, pak by to byla dodávka parapetů, která dorazila s jistým zpožděním, což ale není vaše chyba. Jednou jsem i do PV Plastu volal a přesvědčil jsem se, že váš vstřícný a profesionální přístup opravdu není běžný v jiných firmách.

Ještě jednou děkuji a přeji vše dobré, jste roky před ostatními e-shopy v ČR. S pozdravem
Jiří Vančura

ODPOVĚĎ  /  09.11.2020  /  Tým ZOFI

Dobrý den,

moc nás těší Vaše podrobné hodnocení našeho eshopu a jsme za něj opravdu rádi. Práce nás pak o to více baví.

Budeme rádi, když se k nám budete dále vracet. Děkujeme.

Pěkný den přeje ZOFI.


30.10.2020  /  Jakub

Veškeré dodávky materiálu proběhly přesně podle dohody a bez jakékoli komplikace. Velmi si vážím vstřícné a milé komunikace s paní Medveďovou.
Spolupráci se ZOFI fasády jednoznačně doporučuji.

ODPOVĚĎ  /  30.10.2020  /  Tým ZOFI

Dobrý den, děkujeme Vám za opravdu pěkné hodnocení. Vážíme si toho.

Pěkný den přeje tým ZOFI.


16.10.2020  /  Milan

Celková spokojenost s obchodem. Doporučuji i ostatním.

ODPOVĚĎ  /  16.10.2020  /  Tým ZOFI

Dobrý den, děkujeme za Vaše doporučení. Budeme rádi když se k nám budete vracet.

Pěkný den přeje ZOFI.


01.10.2020  /  Jan

Soklový polystyren dorazil velmi rychle (sotva 2 dny) na místo určené a v pořádku. Domluva perfektní. Mohu jedině doporučit!

ODPOVĚĎ  /  01.10.2020  /  Tým ZOFI

Jsme rádi, že vše proběhlo rychle a bez problémů. Děkujeme za Váš nákup a pozitivní hodnocení.

Pěkný den přeje ZOFI.


23.07.2020  /  Michal

Dobrý den paní Blatná, včera jsem mluvil s Vaší kolegyní ohledně fasádních hmoždinek, prosím můžete jí vyřídit, že je nemusíme měnit, necháme objednávku tak jak je.

Jinak velké dík Vám všem, takový přístup k zákazníkům se dnes již nevidí, jste nejlepší. Ať se Vám daří.

ODPOVĚĎ  /  23.07.2020  /  Tým ZOFI

Dobrý den, děkujeme za Váš nákup a pěkné hodnocení našich služeb

Pěkný den přeje ZOFI


15.07.2020  /  Josef

Mohu jen doporučit!!!!!!!!!!!!!!

ODPOVĚĎ  /  15.07.2020  /  Tým ZOFI

Dobrý den,

děkujeme za Vaše hodnocení a využití služeb našeho eshopu.

Vážíme si toho.

Pěkný den přeje ZOFI.


01.07.2020  /  František

OK!

ODPOVĚĎ  /  01.07.2020  /  Tým ZOFI

Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení.

S pozdravem
Tým ZOFI


29.06.2020  /  Martin

Excelentní!

Polystyren jsem poptával i v několika místních stavebninách (malé i velké). Ale absolutní neochota a nezájem.

Ovšem u této firmy: rychlost, ochota, komunikace
Maximálně doporučuji

ODPOVĚĎ  /  29.06.2020  /  Tým ZOFI

Dobrý den Martine, jsme moc rádi že jste byl s našim přístupem takto pozitivně spokojen. Snažíme se vždy vyřešit každou zakázku stejně, ať se jedná o polystyren na celý dům, nebo bouze jeden balík. Děkujeme Vám za důvěru a pěkné hodnocení.

Pěkný den přeje ZOFI.


29.06.2020  /  Miroslav

ODPOVĚĎ  /  29.06.2020  /  Tým ZOFI

Dobrý den. Děkujeme za pěkné hodnocení a využití našich služeb.

ZOFI


24.05.2020  /  Petr

Jsem velmi spokojen, rychlé dodání, příkladná ochota.

ODPOVĚĎ  /  24.05.2020  /  Tým ZOFI

Dobrý den, Vaše spokojenost nás upřímně těší. Děkujeme za nákup a Vaše hodnocení. Pěkný den přeje ZOFI


22.05.2020  /  Ludmila

Vše proběhlo OK. Děkuji paní Blatné za dobrou komunikaci. Zboží dorazilo s malým zpožděním ,ale v pořádku. Vřele doporučuji tento obchod.

ODPOVĚĎ  /  22.05.2020  /  Tým ZOFI

Dobrý den, děkujeme Vám za krásné hodnocení a Vaši pochvalu paní Blatné vyřídíme. Pěkný den, ZOFI


21.05.2020  /  Radomír

Nadstandartně rychle vyřízeno, díky.

ODPOVĚĎ  /  21.05.2020  /  Tým ZOFI

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a nákup u nás. Pěkný den, ZOFI


20.05.2020  /  PV

skvělá komunikace a rychlé dodání

ODPOVĚĎ  /  20.05.2020  /  Tým ZOFI

Dobrý den, jsme rádi, že jste byl s komunikací a termínem vyřízení objednávky spokoje. Děkujeme. Pěkný den přeje ZOFI


19.05.2020  /  Jaroslav

Celková spokojenost s obchodem. Doporučuji i ostatním.

ODPOVĚĎ  /  19.05.2020  /  Tým ZOFI

Dobrý den, děkujeme za Váš nákup a další doporučení. Pěkný den přeje ZOFI


14.05.2020  /  Karel

Zboží jsem si vyzvedával přímo u výrobce, vše proběhlo naprosto v pořádku a mohu jenom doporučit.

ODPOVĚĎ  /  14.05.2020  /  Tým ZOFI

Dobrý den, Děkujeme Vám za doporučení a nákup v našem eshopu. Pěkný den přeje ZOFI


10.05.2020  /  Jan

S vyřízením objednávky i s dopravou a rychlostí jsem byl spokojen.Vše proběhlo v pořádku.

ODPOVĚĎ  /  10.05.2020  /  Tým ZOFI

Dobrý den, jsme rádi, že jste byl se vším spokojen a děkujeme Vám za pěkné hodnocení.

Pěkný den přeje ZOFI.


09.05.2020  /  Petr

Rychlé odeslání, výborná komunikace. Vše na výbornou.

ODPOVĚĎ  /  09.05.2020  /  Tým ZOFI

Dobrý den, děkujeme za využití služeb našeho eshopu, nákup a pěkné hodnocení.

Pěkný den přeje ZOFI


09.05.2020  /  Eva

Zboží nebylo ihned na sklade. A paní nám okamžitě volala a domluvili jsme se o par dní později.Byla velice příjemná a vše proběhlo na výbornou. Děkuji

ODPOVĚĎ  /  09.05.2020  /  Tým ZOFI

Dobrý den, děkujeme Vám za Vaše hodnocení a za pochopení situace s momentální skladovou dostupnosti. 

Pěkný den přeje ZOFI.


07.05.2020  /  MARTIN

Komunikace s DiS Kateřinou Vyhlídalovou v naprostém pořádku.
Cena včetně poštovného a balného v pohodě.
Po úhradě odesláno obratem
Za mě plný počet.
Martin

ODPOVĚĎ  /  07.05.2020  /  Tým ZOFI

Dobrý den Martine, děkujeme za krásné hodnocení a využití našich služeb. Těší nás, že jste byl se v ším spokojen.

Pěkný den přeje ZOFI.


03.05.2020  /  Jirka

Vse naprosto v poradku, domluva senzacni. Dekuji

ODPOVĚĎ  /  03.05.2020  /  Tým ZOFI

Dobrý den,

jsme rádi že bylo vše v pořádku. Děkujeme Vám za hodnocení.

Pěkný den přeje ZOFI

Celkem: 115 záznamů   /   Strana:

123

E-mail:
Tel.: +420 800 46 46 46

KONTAKTY
FASÁDNÍ CENTRA
RECENZE ZÁKAZNÍKŮ

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

V pořádku
TECHNICKÉ DOTAZY

Mgr. Eliška Wűrzlerová
wurzlerova@zofi.cz
+420 774 765 474



DOSTUPNOST ZBOŽÍ

Kateřina Vyhlídalová, DiS.
vyhlidalova@zofi.cz
+420 775 098 305


Potřebujete poradit s konkrétním problémem? Zeptejte se v naši DISKUZI

Hledáte dodavatele materiálů nebo realizační firmu? Zadejte nám POPTÁVKU
POPTÁVKA ZATEPLENÍ ZOFI

 

Hodnocení zákazníků e-shopu

99 %

zákazníků doporučuje nákup v e-shopu

12.04.2021 - Pavel

Kominkace bez problemu

12.04.2021 - Vladimír

Naprostá spokojenost, jak

11.04.2021 - Michal

Celkové hodnocení